From:0 ₺ /night
0
(0 review)
Check

About this hotel

Kemer’in Kiriş mevkiinde yer alan Akka Alinda Hotel, özel plaj alanı ile misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil fırsatı sunuyor.

Tesisin modern olanaklarla donatılmış ev rahatlığındaki odalarında; klima, televizyon, uydu yayını, kablosuz internet, balkon, kasa ve minibar yer alıyor. Ücretsiz özel otoparkı bulunan tesis, 24 saat açık resepsiyon hizmeti sağlıyor.

Tenis kortuları, mini futbol, basketbol, masa tenisi ve fitness merkezi, spor yapmak isteyen misafirler için tüm gün açık oluyor. Tesiste ayrıca çocukların doyasıya eğlenebileceği çocuk alanı bulunuyor.

Hem fiziki hem de mental olarak rahatlamak isteyen misafirler; sauna, hamam ve masaj uygulamalarından yararlanabilir.

Tesisin konforlu şezlonglar ile donatılmış olan yüzme havuzu alanları, misafirlerin serinlemesine ve aynı zamanda güneşlenmesine olanak sağlıyor.

Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği açık büfe olarak servis ediliyor. Sabah kahvaltısında güne zinde başlamaya yardımcı olan taze ürünler misafirlere sunuluyor. Öğle ve akşam yemeklerinde, alanında uzman şefler tarafından farklı tatlar titizlikle hazırlanıyor. Bunların yanı sıra tesiste deniz mahsülleri restoranı ile Türk ve uluslararası mutfaklardan seçkin lezzetler içeren toplamda iki a la carte restoran bulunuyor.

Bölgede; tekne turu, dalış, kano ve doğa yürüyüşü gibi farklı aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023