From:0 ₺ /night
0
(0 review)
Check

About this hotel

Yeşilin ve mavinin buluştuğu huzur dolu konumuyla dikkat çeken Side Kum Hotel, misafirlerine hem dinlendirici hem de eğlenceli bir tatilin kapılarını aralıyor.

Ev sıcaklığındaki odalarında keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Konaklama süresinde ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok olanağın sunulduğu odalarda; minibar, kablosuz internet, uydu yayını, TV, saç kurutma makinesi gibi olanaklar mevcut.

Denize sadece 350 m mesafede bulunan tesisten plaja shuttle ile gidilebiliyor. Denize alternatif olarak kaydıraklı bir havuz ve geniş açık yüzme havuzu gibi alternatifler de bulunuyor. Profesyonel animasyon ekibinin aktiviteleri, gece şovları ve disko ile tatilinize eğlence katabilirsiniz.

Misafirlerin konforuna yönelik sunulan olanaklar arasında; kuru temizleme, çamaşırhane, oyun odası, konferans salonu, kablosuz internet ve mini kulüp mevcut. Sporseverler için donanımlı bir fitness merkezi bulunuyor. Minik misafirler için çocuk oyun parkı, mini kulüp, çocuk havuzu ve animasyonu mevcut. Çocuğunuz tesisin sunduğu olanaklarla vakit geçirirken siz de tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Tüm yılın yorgunluğundan arınabileceğiniz SPA ve wellness bölümünde; hamam, jakuzi ve masaj uygulamaları ile zihninizi ve bedeninizi gevşetebilirsiniz. Kumköy mevkiindeki Side Kum Hotel, Side merkeze 6 km, Manavgat merkeze 11 km, Antalya Havalimanı’na 54 km ve Antalya şehir merkezine 64 km mesafede konumlanıyor.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023