From:0 ₺ /night
0
(0 review)
Check

About this hotel

Kirklareli Dereköy’de yer alan Butterfly Butik Hotel, özel Fransız balkonlu 3 yıldızlı konforlu, doğanın kalbinde bulunmaktadır. 3 yıldızlı otelin bir tarafı nehir manzaralı, diğer tarafı orman manzaralıdır. Konuklar bahçede bulunan dere kenarında kahvaltının keyfini çıkartabilirler. Otel içinde ve genel alanlarda ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz özel otopark otel önünde bulunmaktadır.
Odalarda klima, smart uydu TV, su ısıtıcısı, duş, saç kurutma, dikiş ipliği ve iğne, ütü ve ütü masası, ketlle, çay ve kahve ikram tepsisi, kasa, cam ve porselen bardak, kağıt havlu ve çalışma masası bulunmaktadır. Otelin odalarında gardırop ve özel banyo bulunmaktadır.

Butterfly Butik Hotel’in konukları açık büfe kahvaltının tadını çıkarabilirler, arzularına göre kahvaltı salonunda ya da otelin yanındaki dere kenarında doğanın kalbinde…

Butterfly Butik Hotel 2020 yılında ormanın içinde faaliyete geçmiştir. Otel 30 yıldan beri faaliyet gösteren Aras Alabalık Restaurant tesislerinin bir işletmesidir ve otelin önündedir. Muhteşem lezzetleriyle ve özel spesiyalleri ile tüm dünya misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir. Istranca ormanın derinliklerinde, ormanın kalbinde huzur ve doğa ile birlikte en konforlu konaklamalar sunuyor.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023