Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

En önemli antik uygarlıkların ve mitlerin bir kısmına ev sahipliği yapan bu coğrafya, Kaz Dağları’nın görkemine kapılan ziyaretçilerine birçok uygarlığın bu bölgeyi neden evleri olarak gördüğünü deneyimleyerek anlama imkanı sunar.
Manici Kasrı, geleneksel ve zarif taş mimarisini koruyan Yeşilyurt Köyü’nde inşa edilmiştir. Otel, 52 kişilik kapasitesi ile 21 oda ve 4 villasıyla Yeşilyurt Köyü’nün neredeyse tüm güney yakasına yayılır. Türkiye’nin Kuzey Ege Bölgesi’ndeki Kaz Dağları’nın ortasında yer alır. Ülkenin en yüksek oksijen seviyesine sahip olan bölge, dünyada da oksijen seviyesi en yüksek yerler arasında kabul edilir.

Ege Denizi ve Kaz Dağları arasında yer alan ve dünyadaki en yüksek oksijen seviyelerinden birine sahip olan bu bölge, ziyaretçilerine her mevsime uygun sayısız etkinlik imkanı sağlar. Türkiye’nin en değerli ve keşfedilmemiş bölgelerinden birinde bulunan Manici Kasrı, Manici Plajı’nda vakit geçirip denizin tadını çıkarmaktan dağlarda nefes kesen jeep safarilerine, çam ormanlarının arasında hoş doğa yürüyüşlerinden antik dönemin el üstünde tutulan şehirlerine düzenlenen kültürel gezilere kadar, konuklarına eşsiz bir tatil deneyimi yaşatır.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options