Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

Marmara denizi manzaralı Sunset a la carte restaurant ile konuklarına lezzetli yemekler sunmaktadır. Günbatımı manzarası eşliğinde, taze balık çeşitleri, deniz ürünleri, ızgara çeşitleri, meze ve diğer lezzetli yemekleri tadabileceğiniz bu restoran, mükemmel bir yemek deneyimi sunar.

Bünyesinde spa ve fitness merkezi olan Blue Mudanya Hotel, konuklarının dinlenmelerini ve sağlıklarını koruyan birçok hizmeti sunar. Fitness merkezi, açık ve kapalı havuzu, spor salonu, sauna, hamam gibi fiziksel aktiviteler için gerekli tüm ekipmanları barındırmaktadır.

Blue Mudanya Hotel, “Mudanya şehir merkezine” 5 dakika, “trilye” merkezine 10 dakika, “Mudanya Budo Feribot iskelesine” 3 km, “Güzelyalı İDO feribot iskelesine” 8 km, Bursa şehir merkezine ise 25 km mesafede bulunmaktadır. Bu nedenle, hem dinlenmek, hem de iş amaçlı seyahatler için ideal bir konumdadır. Konuklarının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış odaları ve imkanları ile Blue Mudanya Hotel, Marmara Denizi’nin güzel manzarasını koşulsuz müşteri memnuniyetine dayanan doğru hizmet anlayışıyla sizlere sunuyor.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options