Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

Tatil cenneti Antalya’nın Boğazkent mevkiinde bulunan Crystal Family Resort & Spa, dünya standartlarındaki kalitesi ile misafirlerine unutulmaz bir tatil vadediyor. Denize sıfır konumda yer alan tesisin kum ve çakıl karışık özel plaj alanı bulunuyor.

Tesisin modern dekorasyonlu, ferah ve konforlu odalarında; klima, balkon, minibar, LED TV, uydu yayını ve oda servisi yer alıyor. Tesiste ücretsiz özel otopark, ücretli araba kiralama ve ücretli kuru temizleme hizmeti mevcut.

Tesis içerisinde yer alan SPA merkezi, hamam, sauna ve masaj uygulamaları misafirlere keyifli vakit geçirme olanağı sağlıyor. Denize alternatif olarak tesis içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor.

Sporseverler ve fit kalmak isteyenler için fitness salonu, plaj voleybolu, basketbol sahası ve tenis kortu gibi imkanlar tesiste bulunuyor.

Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği açık büfe olarak servis ediliyor. Tesis içerisindeki a la carte restoranlarda; Balık, Türk ve İtalyan mutfaklarından lezzetler, usta şefler tarafından titizlikle hazırlanıyor.

Crystal Family Resort & Spa, Antalya Havalimanı’na 40 km mesafede konumlanıyor.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options