Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

Antalya’nın merkezi bir noktasında şık ve konforlu bir konaklama deneyimi sunan Club Hotel Falcon, Lara bölgesinde yer alıyor. Denize sıfır konumda hizmet veren tesis, misafirlerine benzersiz bir tatilin kapılarını aralıyor. Unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz tesiste, enfes lezzetlerin tadına bakabilir ve ister havuzda ister denizde eğlence dolu vakit geçirebilirsiniz. Su kaydıraklarıyla tatile renk katan tesiste hem çocuklar hem yetişkinler için hizmet veren havuzlar var.

Zevkle döşenmiş modern odalara sahip olan Club Hotel Falcon, 230 oda ile misafirlerini ağırlıyor. Dünya mutfaklarından oluşan zengin açık büfesi, muhteşem deniz manzaralı a la carte restoranında servis edilen leziz yemek alternatifleri, zengin spor ve eğlence olanakları ile tesis, unutulmaz bir tatilin kapılarını aralıyor.

Burada konaklayan misafirler, güzel zaman geçirmek için su ve kara sporları yapabilir. Dileyen misafirler SPA alanında sunulan olanaklardan faydalanabilir. Tesiste çocuklar için mini kulüp de mevcut.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options