Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

Antalya’nın tatil cenneti Belek’te yer alan, kumsalözel plajı olan, beş yıldızlı Bellis Deluxe Hotel, misafirlerine rüya gibi bir tatil vadediyor. Şezlong, şemsiye ve havlu, tesise ait plajda misafirlere ücretsiz olarak veriliyor.

Her Şey Dahil konsepti ile misafirlerine hizmet veren tesisin lüks, modern ve konforlu odalarında; balkon, koltuk, LED TV, dijital kasa, minibar, klima ve makyaj aynası yer alıyor. Ayrıca tesiste; 24 saat resepsiyon hizmeti, ütü hizmeti, kuru temizleme, çamaşırhane ve bagaj muhafazası bulunuyor. Tesiste misafirlere özel ücretsiz otopark mevcut.

Misafirler; SPA merkezi, sauna, hamam, fitness merkezi, jakuzi, açık ve kapalı havuz gibi hizmetlerden faydalanarak hem günün yorgunluğunu atabilir hem de rahatlayıp suyun keyfini çıkarabilir.

Tesiste, sadece çocukların değil yetişkinlerin de doyasıya eğlenebileceği büyüklükte ve çeşitlilikte aquapark bulunuyor. Tesis içerisinde FIFA standartlarında 2 adet futbol sahası yer alıyor.

Sabah kahvaltısında, öğle ve akşam yemeklerinde misafirlere açık büfe servis hazırlanıyor. Tesis bünyesinde yer alan çeşitli restoranlarda, ödüllü şeflerin titizlikle hazırladığı Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetler misafirlere sunuluyor.

Tesisten havalimanına ek ücret karşılığında transfer gerçekleştiriliyor.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options