Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

Club Marco Polo, Antalya’da mavi ve yeşilin en güzel tonlarını kucaklayan Çamyuva mevkiinde konumlanıyor. Konforlu odaları, Premium Her Şey Dahil konsepti, yüksek hizmet kalitesi ve ayrıcalıklı olanakları ile hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürüyor.

Çam ağaçlarıyla çevrili olan ve denize sıfır konumda yer alan tesisin 300 metre uzunluğunda Mavi Bayraklı plajı bulunuyor.

Plajın yanı sıra geniş yüzme havuzları bulunan tesiste güneşin ve suyun tadını doya doya çıkarabilirsiniz. Konforlu şezlonglarda dilediğinizce güneşlenirken havuzdaki kaydıraklarla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Haftanın belli günlerince canlı müzik eşliğinde eğlence ve partiler bulunuyor. Profesyonel DJ’ler eşliğinde kendinizi müziğin ritmine bırakabileceğiniz Moonlight Beach Bar & Disco’da eğlenceyi doruklarda yaşayabilirsiniz.

Misafirlere sunulan hizmetler arasında kablosuz internet, kuru temizleme, alışveriş merkezi ve çamaşırhane gibi olanaklar bulunuyor. Tatilinize hareket katmak isterseniz; basketbol, plaj voleybolu, motorlu su sporları aktivitelerini değerlendirebilirsiniz. Zihninizi ve bedeninizi gevşetip tüm yorgunluğunuzdan arınabilmek için SPA merkezinde hamam, sauna ve masaj uygulamalarından yararlanabilirsiniz.

Çamyuva mevkiinde yer alan Club Marco Polo, Kemer merkeze 7 km, Antalya şehir merkezine 45 km, Antalya Havalimanı’na 65 km mesafede konumlanıyor.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options