Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

Ilgaz Dağı’nın eteklerinde kayak tatili deneyimi sunan Jura Hotels Ilgaz Mountain Resort, Tam Pansiyon konseptiyle misafirlerini ağırlıyor.

Doğanın tadını çıkarabileceğiniz dağ ve bahçe manzaralı odalarda; LCD TV, telefon hattı, minibar, kablosuz internet bağlantısı, havlu, banyo terliği, buklet banyo malzemeleri, duş kabini, saç kurutma makinesi bulunuyor. Tesisin odalarında merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor.

Kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness merkezi ve açık otopark gibi olanaklarıyla hizmet sunan tesiste; minik misafirlerin de eğlenebileceği açık oyun parkı alanı mevcut.

Tesiste kış tatilinize renk katabileceğiniz birçok aktivite fırsatı bulunuyor. Kayak heyecanı yaşamak isteyenler için ekipman ve eğitim imkanı sunuluyor. ATV, UTV seçenekleriyle de kış tatilinize heyecan katabilir veya doğa yürüyüşü yapabilirsiniz.

Tesisin ana restoranında sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği servis ediliyor. Günün birçok anına lezzet katabileceğiz birçok barı ile hizmet veren tesiste; bir a la carte restoran da yer alıyor.

Tesis, Kastamonu Havalimanı’na 40 km ve şehir merkezine 45 km uzaklıkta konumlanıyor.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options