Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

Mersin’in muhteşem sahilleri ve berrak deniziyle ünlü beldesi Gülnar’da geniş açık havuzu, 8 kaydıraklı aquaparkı ve plajıyla muhteşem bir yaz tatili vaat eden Ulu Resort Hotel, yazın tadını doyasıya çıkarmak isteyen misafirlerini bekliyor.

Tesis, Toros Dağları’nın Akdeniz ile buluştuğu noktada, denize sıfır mesafede konumlanıyor. Misafirler tesisin 850 m uzunluğundaki mavi bayraklı plajında Akdeniz’in keyfini yaşayabilirler.

Tesiste açık ve kapalı havuzların yanı sıra özellikle de minik misafirlerin tatiline eğlence katacak bir aquapark da bulunuyor.

Tesis, misafirlerini konforlu ve sıcak bir dekorasyona sahip, deniz ve orman manzaralı odalarında ağırlıyor.

Tesisin büyük ana restoranında açık büfe lezzetler servis ediliyor. Ayrıca bir de snack restoran mevcut. Misafirler Lobideki pastanede ise usta şeflerin ellerinden çıkan pasta, kek ve tatlılar eşliğinde lezzetli dinlenme molaları verebilirler.

Aquaparkta dondurma, plajda gözleme servisi yapılan tesisin lobi, havuz ve sahil bölümleri gibi farklı noktalarında ise alkollü alkolsüz içecek servisi yapan barlar bulunuyor.

Ulu Resort Hotel’de gün boyu animasyon gösterileri mevcut. Akşam yemeği sonrasında ise canlı müzik programı, özel şovlar ve gösteriler ile renkli aktivitelere ev sahipliği yapan tesiste, minik misafirlere yönelik mini kulüp ve mini disko da bulunuyor.

Masa tenisi, tenis kortu, plaj voleybolu gibi alanlarında vakit geçirdikten sonra yorgunluk atmak isteyen misafirler içinse SPA merkezi pek çok olanak sunuyor. Misafirler SPA alanında; hamam, sauna, buhar odası ve masaj uygulamaları gibi hizmetler ile yorgunluklarından arınabilirler.

Ulu Resort Hotel, Silifke merkeze 61 km, Mersin şehir merkezine 150 km, Gazipaşa Havalimanı’na 150 km ve Adana Havalimanı’na 220 km mesafede konumlanıyor.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options