Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

Eronur Hotel, antik çağlardan beri büyük uygarlıklara ev sahipliği yapmış, ülkemizin hızla büyüyen şehirleri arasında yer alan Bilecik merkezde yer almaktadır. Tesis merkezi konumuyla iş ve eğlence amaçlı konaklamalarda ideal bir alternatif oluşturmaktadır. 2000 yılında inşa edilen tesisin sade ve konforlu bir şekilde dizayn edilmiş toplam 25 adet odası bulunmaktadır.

Odalarda; klima, mini bar, elbise dolabı, televizyon, uydu yayınları, kaliteli yatak takımı, makyaj aynası, tuvalet ve kablosuz internet erişimi bulunmaktadır. Ayrıca, özel bir banyoya sahip olan odalar, 24 saat sıcak su ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır. Eronur Hotel, oda + kahvaltı konseptiyle hizmet vermektedir.

Konuklar, açık büfe kahvaltı olanağı ile güne harika bir şekilde başlayabilirler. Dileyen konuklar ücretli olarak odaya kahvaltı hizmetinden ve çamaşır yıkama hizmetinden faydalanabilirler. Odalarda sigara içilmemektedir. 24 saat resepsiyon, ortak TV alanı, sigara içmek için özel alan, asansör ve emanet kasa tesiste bulunan diğer olanaklar arasında yer almaktadır.

Odalarına giriş, saat 14: 00’ten itibaren başlamaktadır. Odalardan çıkış saati ise en geç 12: 00’dir. Tesise, evcil hayvan kabul edilmemektedir, Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır. Eronur Hotel, Bilecik Otogarı.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options