Fiyat:0 ₺ /Gün
0
(0 review)
Check

Otel Hakkında

Brand Busıness Suıts ülkemizin saniye ve tarım bölgesi olan çorlu’da siz değerli misafirlerimize iş ve tatil amaçlı seyahetleriniz için yeni ve mükemmel bir konaklama hizmeti sunuyor
Bölge avm’lerin yanı başında ilçe merkezli havalimanları ve istanbula kolay ulaşım olanakları ile şehir otelciliğine yeni bir soluk getirmekteyiz.
Brand Busıness suıts hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkaran olanakları güler yüzlü misafir memnuniyetini ön planda tutan çevreye duyarlı en yeni teknolojik imkanlara sahip alt yapısıyla sosyal sorumluluk bilinci içinde konforlu ve güvenli eşsiz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Brand Busıness Suıts kişiye özel kahvaltı konseptiyle misafirlerine en yüksek lezzet ve konforu sağlayarak fark yaratmak da olup kişiye özel kahvaltı konseptimiz de istediğiniz ürünlere istediğiniz şekilde ve istediğiniz saat de odanız da ulaşma imkanını bulacaksınız.
Sizlere hazırladığımız zengin ürün çeşit kartelamızdan istediğiniz tercihleri yaparak sadece size özel en taze en sağlıklı ürünleri tüketerek güne başlamanıza ve kaliteli bir gün geçirmenin mutluluğunu tadacaksınız.
Restorant & Bar :
Brand Busıness Suıt Otelimizin girişinde bulunan restorant ve barımızda en sevilen lezzetleri sizinle buluşturuyor
Yetenekli şeflerin hazırladığı türk ve dünya mutfağından lezzetli yemeklerin tadlarına bakabilirsiniz.
Brand Busıness Suıt size en sevdiğiniz kahvelerin yanı sıra çeşitli atıştırmalıklar burgerler lezzetli menüler ve alkol servisi yapmaktadır.
Alkollü ve alkolsüz kokteyl deneyiminden vazgeçemeyeceksiniz.

Rules

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Availability

Owner

Berke USTA

Member Since 2023

Explore other options